top of page

Ungkaren 2023

Møt våre flotte Bachelors og hiv deg med for et eventyr du sent vil glemme

Portretter og informasjon finner du ved å trykke på skjema under

Amadou

Amadou Secka (27) fra Hamar bor i Oslo, og jobber både som yogainstruktør, akrobatikkcoach og som modell. 

– Jeg er en aktiv fyr, og elsker nye opplevelser. Jeg tror Ungkaren blir et et eneste stort eventyr, og jeg gleder meg til en opplevelse som jeg sannsynligvis aldri kommer til å glemme. Jeg håper jeg kan finne noen jeg kan kalle et hjem, og jeg tror min historie vil bli rikere av dette, sier Amadou Secka.


Secka har drevet med idrett og turn på høyt nivå hele livet, og har selv erfart at samhold i kultur og idrett kan skape et trygt fundament i livet. Ambisjonen hans er derfor å åpne et senter som kan gi vanskeligstilt ungdom et sted å høre til og til å vokse i, både fysisk og mentalt. Secka står støtt i seg selv og lever livet han ønsker, nå mangler bare den rette.

– Jeg leter etter en jente som er autentisk og ærlig, som er på plass i seg selv, tar vare på kroppen sin og er nysgjerrig på livet. Hun trenger ikke være lik meg, men må gjerne utfylle verdier og egenskaper jeg selv ikke har. Jeg kan være litt vill, så jeg trenger kanskje en som kan holde meg i tøylene og som tør å utfordre meg, sier Secka..

Amadou.png
alexander-lund_641f230e77f4c.jpeg

Alexander

Oslomannen Alexander Lund er en av de to ungkarene som skal dele ut roser i år. Han har tidligere jobbet med humanitært arbeid i Middelhavet og som flymekaniker. Nå jobber han som pilot og drømmer om en gang å bli kaptein. Først står derimot innspillingen av Ungkaren for tur.

– Jeg gleder meg helt utrolig til dette. Ungkaren kommer til å være et nydelig eventyr, og det er en unik mulighet til å treffe en fremtidig kjæreste i en helt spesiell setting. Denne opplevelsen kan være med på å knytte mye tettere bånd enn man ville klart her hjemme, hvor man er opptatt med jobb og hverdagsstress. Når det er fritt for forstyrrelser kan man ha fullt fokus på å bli kjent med kvinnene som jeg skal møte under innspillingen i Hellas, sier Alexander Lund.


Alexander er fra Abildsø i Oslo og er aller mest fornøyd når han flyr, eller når han kjører rundt i Oslo-fjorden med den restaurerte båten sin. Han er interessert i god mat og vin, og elsker å være sosial og å holde seg i aktivitet med opplevelser og trening. Han hevder derimot ikke å være noen irriterende treningsfriskus med flaskebelte og pulsklokke.

– Jeg liker jo å være aktiv, men jeg er nok en person som gjør ting mer for å kose meg enn for å skryte av makspulsen. Jeg er en levemann og ser etter en blidfis av en livsnyter, som kan få meg til å le av de dårlige vitsene sine. Det er også viktig å ha både ambisjon og gode verdier, og jeg hadde satt stor pris på en som kan utfordre meg i hverdagen. Jeg reiser jo veldig mye med jobb, så for drømmedama kan jeg selv stille med tilnærma ubegrensa muligheter til å bli med på fine utenlandsturer, sier Lund.

bottom of page